We reizen de hele wereld over met KHN On Tour

In 2018 naar: Japan, New York, Barcelona, Kopenhagen, Londen, Milaan & Bologna,…

Reizen die we in het verleden hebben georganiseerd 

KHN Cafés On Tour Eindhoven en Tilburg

13 september 2016

Ruim vijftig ondernemers namen op dinsdag 13 september deel aan de KHN Café Inspiratietour in Eindhoven en Tilburg. Twee Brabantse steden waar volop inspiratie te halen valt op het gebied van eten, drinken en uitgaan. Met de vele studenten, de Design Academy, festivals en andere culturele activiteiten vormen de steden bruisende uitgaanscentra voor jong en oud. Op het programma stonden De Vooruitgang, The Little One bar in Eindhoven, Denf Coffee, Café Philip, Gin Fizz, De Oude Rechtbank en Van Moll Brewery.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KHN On Tour Barcelona

24 oktober 2016 – 26 oktober 2016

Een mooie groep van 25 horecaondernemers hebben we rondgeleid in de Catalaanse hoofdstad; Barcelona. We bezochten inspirerende horecazaken, spraken met Nederlandse horecaondernemers die in Barcelona actief zijn en we kregen prachtige rondleidingen inclusief een kijkje in de keuken bij El Nacional. Alsof dat nog niet genoeg was, hebben we alle outlets van de wereldchefs Ferran & Albert Adria bezocht. We hebben zelfs kunnen organiseren dat we een kijkje hebben kunnen nemen bij hun nieuwste (nog niet geopende) zaak “Enigma”! Een reis, boordevol inspiratie voor de ondernemers om toe te passen in hun eigen zaak! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KHN On Tour Barcelona

31 oktober 2016 – 2 november 2016

Vanwege het grote succes is er een week later een tweede reis georganiseerd. Wederom bezochten we Barcelona met een groep horecaondernemers om de inspirerende horeca te ontdekken. Dit keer werd de reis bijgewoond door Horeca Nederland TV. Zij hebben een mooie aflevering gemaakt van de KHN On Tour naar Barcelona. Check de video hier.